Popcorn Hour

„A Popcorn Hour sikere abból adódik, hogy az eddig általunk látott médialejátszóknál szélesebb fájlkompatibilitást kínál, és nagyobb a választék a médiaforrások tekintetében is.”
PC World

Popcorn Hour A-300 (megszűnt!)
A legfejlettebb hálózati lejátszó

A Popcorn Hour készülékekkel digitális tartalmakat lehet lejátszani számtalan forrásból, mint pld. a személyi számítógéped, hálózati háttértár (NAS), digitális kamera, vagy USB-s háttértár (pendrive, merevlemez, DVD-olvasó). Az egyedülálló Apps Market már több mint 80, egyetlen kattintással telepíthető alkalmazást tartalmaz, melyek segítségével ingyenes és fizetős médiatartalmakhoz férhetsz hozzá, játszhatsz játékokat a tévéd képernyőjén, vagy akár tanulhatsz, ismereteket szerezhetsz, közösségi életet élhetsz online (pl. YouTube, Viewster, CNET TV, CBS/CNN, Facebook, Twitter, stb.). Létezik azonban még CD-rippelő App is, amely a csatlakoztatott USB-s CD/DVD-ROM meghajtóról képes a zenei CD-lemez számainak FLAC, WAV, vagy akár MP3 formátumba történő átalakítására is, az internetről automatikusan letöltve az ID-TAG infókat hozzájuk!

Bővítsd a lehetőségeidet!

Telepíts egy merevlemezt az A-300 gyári lemezfiókjába, hogy számos újabb funkciót is használhass:

  • Központi médiakönyvtár létrehozása, amely tartalma bármikor lejátszható a csatlakoztatott tévén.
  • A hálózaton keresztül a médiafájlok megosztása a lakás többi készüléke között, azaz fájlszerverként (SMB, NFS, FTP, UPnP) működés.
  • BitTorrent és egyéb letöltések a gyári kliensprogramok segítségével.
  • Apps Market rengeteg alkalmazással.


Digitális szórakozás, ahogy Neked tetszik

Az A-300 kezelőfelülete Adobe FLASH alapú, így egyedülállóan látványos grafikai megoldásokat tesz lehetővé, melyek különleges felhasználói élményt garantálnak a lejátszó tulajdonosainak. A tartozék infra, háttérvilágítással is rendelkező távvezérlő segítségével irányíthatóak a különböző lejátszási módok, mint pld. a lejátszás/pillanatmegállítás, gyorstekerés és zenés diavetítés látványos képváltási effektekkel, de pl. a számbillentyűkkel bármikor ugorhatunk az éppen nézett film 0, 10, 20... 90%-ára is. Az automatikus könyvjelző funkció biztosítja, hogy a végig nem nézett filmjeinket később ott folytathassuk, ahol abbahagytuk korábban.

Főbb képességek
  • Építsd fel a saját médiakönyvtáradat a számítógépeden, NAS-odon, és mozizz hálózaton keresztül!
  • Játszd le szinte valamennyi digitális médiafájlodat a TV-n! (Lásd a technikai adatok oldalon a támogatott formátumokat!)
  • Élvezd a legfejlettebb nagyfelbontású videó- és hangformátumokat, mint pld. az MKV, Dolby TrueHD, DTS-HD, FLAC, akár 24 bit/192 Khz felbontással is!
  • Újabb és gyorsabb processzor, megújult FLASH-alapú kezelőfelület.
  • Filmfeliratok, filmadatok, film- és zeneborítók online keresése és letöltése, Networked Media Jukebox felület.
* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! A tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

.