Popcorn Hour

„A Popcorn Hour sikere abból adódik, hogy az eddig általunk látott médialejátszóknál szélesebb fájlkompatibilitást kínál, és nagyobb a választék a médiaforrások tekintetében is.”
PC World

Popcorn Hour A-400
3D-s hálózati lejátszó VXP® képfeldolgozással

Az első Popcorn Hour lejátszó, amely már 3D Blu-ray ISO fájlok és mappák lejátszására is képes. Még a korábbi lejátszókon csak a felezett felbontású side-by-side és top-bottom 3D tartalmakat lehetett térbeli képpel élvezni, az A-400 már a 3D Blu-ray filmekket is képes lejátszani USB-ről, eSATA-ról, hálózatról, vagy éppen a beszerelt merevlemezről. Most először került két magos médiaprocesszor egy lejátszóba, és első alkalommal mutatkozik be a Sigma Designs VXP technológiája is ilyen készülékben. Mindennek köszönhetően a kezelőfelület és a beépített jukebox gyorsabb, mint valaha, a képminőség pedig lélegzetelállító. Még a legtöbb Blu-ray felvétel is jobban néz ki, mint más lejátszókon, hála a számos képjavító algoritmusnak, zajszűrésnek. A 3D-s filmek kevésbé lesznek fárasztóak az agynak, jelentősen nézhetőbbé válnak ezek a mozik a térbeli zaj megszűntetése után. Az új képességek mellett nem kell lemondanunk az eddig megszokott Popcorn Hour szolgáltatásokról sem, az NMT-programok (fájl- és médiaszerverek, torrentkliens), az Apps Market folyamatosan bővülő kínálata és a zenei, fotós és filmes jukebox az A-400-on is a korábbi módon működik.

Egészen új élmény az otthoni mozizásban

Használd tabletedet, mint grafikus távvezérlőt az A-400-hoz! Az iPad és androidos tabletek képernyőjén megjeleníthető a filmes és zenei jukebox is, azok minden információjával együtt. Ha csak zenét hallgatnánk, nincs is szükség ezentúl a tévé bekapcsolására, a tabletünkön böngészhetünk a CD-borítók, zeneszámok között, és onnan indíthatjuk, vezérelhetjük az A-400 zenelejátszását. Filmek esetében még több lehetőségünk van, hiszen számos szűrési lehetőség áll rendelkezésünkre a mozi kiválasztásának megkönnyítése érdekében. Listázhatjuk a kedvenc rendezőnk, szinészünk valamennyi gyűjteményünkben megtalálható filmjét, kereshetünk évszám és műfaj alapján, ahogy a Networked Media Jukebox-tól megszokhatták már a Popcorn Hour tulajdonosok. Mindez mostantól azonban az iPad-en is működik, ha azt párosítjuk a lakás A-400-as lejátszójával/lejátszóival. A tabletes alkalmazáson belül bármikor behívható a film adatlapja az IMDb.com vagy a TheMovieDB.org oldalakról, de a beépített szoftveres távirányítót is előhívhatjuk, ha a lejátszási funkciók eléréséhez sem szeretnénk az infra távirányítót használni.

Főbb képességek:

  • Kétmagos médiaprocesszor
  • 3D Blu-ray lejátszás fájlból lite módban, HDMI 1.4 kimenet
  • VXP® képfeldolgozás, képjavítás, professzionális felskálázás (pl. DVD-k esetében)
  • Gigabites ethernet, 30 Mbyte/sec fölötti hálózati másolási sebesség
  • Jukeboxos távvezérlés tabletről filmek és zenék esetében is

* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! A tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

.