Popcorn Hour

„A Popcorn Hour sikere abból adódik, hogy az eddig általunk látott médialejátszóknál szélesebb fájlkompatibilitást kínál, és nagyobb a választék a médiaforrások tekintetében is.”
PC World

Popcorn Hour A-410
3D-s hálózati lejátszó VXP® képfeldolgozással

Az A-400 után a második Popcorn Hour lejátszó, amely már 3D Blu-ray ISO fájlok és mappák lejátszására is képes. Még a korábbi lejátszókon csak a felezett felbontású side-by-side és top-bottom 3D tartalmakat lehetett térbeli képpel élvezni, az 400-as modellcsalád már a 3D Blu-ray filmekket is képes lejátszani USB-ről, eSATA-ról, hálózatról, vagy éppen a beszerelt merevlemezről. A világon egyedül a Poporn Hour A-400/410 lejátszókban használt kétmagos Sigma Designs SMP8911 médiaprocesszor VXP® technológiája hibátlan képminőséget garantál. Még a legtöbb Blu-ray felvétel is jobban néz ki, mint más lejátszókon, hála a számos képjavító algoritmusnak, zajszűrésnek. A 3D-s filmek kevésbé lesznek fárasztóak az agynak, jelentősen nézhetőbbé válnak ezek a mozik a térbeli zaj megszűntetése után.

A Popcorn Hour-tól megszokott élmény – immár minőségi hanggal párosítva

Használd tabletedet, mint grafikus távvezérlőt az A-410-hez is! Az iPad és androidos tabletek, nagyobb okostelefonok képernyőjén megjeleníthető a filmes és zenei jukebox is, azok minden információjával együtt, amit a készülék saját maga, automatikusan tölt le az internetről. Ha csak zenét hallgatnánk, nincs is szükség ezentúl a tévé bekapcsolására, tabletünkön böngészhetünk a CD-borítók, zeneszámok között, és onnan indíthatjuk, vezérelhetjük az A-410 zenelejátszását. Hogy a hardver terén is csúcsminőségű zeneforrás legyen az A-410, az amerikai ESS Sabre ES9023-as DAC gondoskodik a 112 dB-es jel-zaj viszonyról és a high-end minőségű hangzásről a sztereó analóg hangkimeneteken. Mindemellett számos veszteségmentes hangformátum (FLAC, WAV, APE, DSD) támogatása biztosítja, hogy akár CD/SACD lejátszónkat is kiválthassuk az A-410-zel.

Főbb képességek:

  • Kétmagos médiaprocesszor
  • 3D Blu-ray lejátszás fájlból lite módban, HDMI 1.4 kimenet
  • VXP® képfeldolgozás, képjavítás, professzionális felskálázás (pl. DVD-k esetében)
  • Gigabites ethernet, 30 Mbyte/sec fölötti hálózati másolási sebesség
  • Jukeboxos távvezérlés tabletről filmek és zenék esetében is
  • ESS Sabre 24 bites, 192 kHz-es audiophile DAC

* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! A tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

.