Popcorn Hour

„A Popcorn Hour sikere abból adódik, hogy az eddig általunk látott médialejátszóknál szélesebb fájlkompatibilitást kínál, és nagyobb a választék a médiaforrások tekintetében is.”
PC World

Popcorn Hour A-500
4K-s hálózati lejátszó high-end hangzással

A Sigma Designs SMP8758-as jelzésű médiaprocesszora már kétmagos, 1,2 GHz-en működik, és 4K-s tartalmak lejátszására is képes, akár 150 Mbit/s sebességig H.265 és H.264 kódolás esetén is. HDMI kimenete 1.4-es, így 4K felbontás mellett max. 30 képkocka/másodperc sebességű videók lejátszása garantált. Az A-500 Pro már negyedik modell a Popcorn Hour-tól, amely tartalmazza a zseniális VXP® képjavító áramkört, így olyan látványt garantál, ami csak a high-end Blu-ray lejátszóktól várható el.

A készülékház gyakorlatilag változatlan, az A-4x0 modelleknél már remekül bevált, passzív hűtésű, SilverStone® tervezésű, teljesen fém kialakítású, beépített zárható lemezfiókkal HDD/SSD számára. Nincs már rajta eSATA-csatlakozó, viszont így a hátlapi USB2.0-aljzat már teljes értékű; bármit dughatunk bele most, hogy nem az ethernet-port alatt van közvetlenül.

A minőségi sztereó zenehallgatás biztosítása fontos szempont volt az A-500 elkészítésénél. Megörökölte az A-410-ben hatalmas sikert aratott ESS Sabre ES9023 DAC chipet, így analóg hangkimenetein tisztább hangzásra számíthatunk, mintha a digitál-analóg átalakítást közép vagy akár felső kategóriás házimozi-erősítőre bíznánk. Az A-500/A-500 Pro modellekhez kifejlesztett Mobile NMJ Android és iOS appokkal még kényelmesebb a zenelejátszás vezérlése, mint a korábbi - de persze itt is használható - NMJ Navigator jukebox alkalmazással, miközben a készülék TV-n megjelenő grafikus menüjénél is választhatunk a korábbi médialejátszós menürendszer vagy az új Music kezdőképernyő között.


Biztosított akár a szünetmentes zenelejátszás is FLAC, WAV, APE, DSD (akár DSD512) és MP3 fájloknál, és most először a Popcorn Hour lejátszók történelmében, az Apple veszteségmentes formátuma (ALAC) is támogatott. Ha házimoziról van szó, természetesen valamennyi ismert SD és HD hangformátum (beleértve a Dolby Atmos és DTS:X is) digitálisan továbbküldhető az erősítőnek akár 7.1 csatorna mellett is.

Főbb képességek:

  • Kétmagos 1,2 GHz-es Sigma Designs processzor
  • ESS Sabre ES9023 prémium sztereó DAC
  • Belső merevelemezfiók 2,5/3,5” SATA SSD/HDD számára
  • 3D Blu-ray lejátszás fájlból lite módban, HDMI 1.4 kimenet 3840×2160p/30 fps felbontásig
  • VXP® képfeldolgozás, képjavítás, professzionális felskálázás
  • Gigabites ethernet, 802.11a/b/g/n/ac USB-s wifi opció
  • Jukeboxos távvezérlés tabletről filmek és zenék esetében is

* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! A tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

.