Popcorn Hour

„A Popcorn Hour sikere abból adódik, hogy az eddig általunk látott médialejátszóknál szélesebb fájlkompatibilitást kínál, és nagyobb a választék a médiaforrások tekintetében is.”
PC World

Popcorn Hour C-300
Digitális szórakozás a legmagasabb szinten

Kápráztasd el közönséged a villámgyors jukebox-szal és a könnyen használható, Adobe Flash-alapú felhasználói felülettel! A C-300 a következő fejlesztésekkel dobja fel digitális arzenálod: vadonatúj Sigma Designs 8647 800MHz CPU L2 Cache-sel, új és továbbfejlesztett jukebox (NMJ), új 2,2" TFT full color kijelző és gigabites ethernet az akadály nélküli streamelés, illetve a nagy adatátviteli sebesség érdekében.

Hibrid médialejátszó

A merevlemez-optikai meghajtó kombóval Blu-ray ROM meghajtóhoz juthatsz, C-300-od így igazi házimozi központtá válik, amivel kiküszöbölheted a további meghajtók iránti igényt.

Kristálytiszta TFT infó panel

A TFT panel lehetővé teszi a C-300 TV bekapcsolása nélküli irányítását, ami különösen akkor lehet hasznos, ha csupán zenéket szeretnénk lejátszani. Fényereje szabályozható, így nem zavarja a filmnézést.

Jukebox v2 (NMJ)

A Popcorn Hour C-300 a piac legfelhasználóbarátabb, beépített jukebox felületével rendelkezik. Nem szükséges semmilyen további vagy bonyolult szofter telepítése. A jukebox automatikusan megvizsgálja médiaforrásunkat, és olyan hasznos információkat tölt le, mint a borítógrafika, a filmleírás vagy a stáblista. Ezek az információk több nyelven is elérhetőek, így sajátunkon is hozzájuk juthatunk.

A jukebox-szal kapcsolatos további információkért kattints IDE)!

Popcorn Hour Apps Market

Nézegesd a világ híreit, hallgass netrádiókat, vagy éppen tartsd a kapcsolatot barátaiddal Twitteren! Követheted kedvenc YouTube-csatornád, kipróbálhatsz játékokat a családoddal. A több mint 80 (és egyre növekvő számú) ingyenes és prémium TV-alkalmazás közül mindenki megtalálhatja a számára érdekeset.

MKV3D

Élvezd a 3D-s tartalmakat is Popcorn Hour C-300-adon! A Matroska MKV 3D kodekjével és más side-by-side videóval 3D-s filmeket nézhetsz, streamelhetsz a netről. Csak csatlakoztasd C-300-ad a 3D-s TV-dhez, és élvezd a show-t!

Videóminőség

Élvezd a Blu-ray minőséget is meghaladó 100Mbps bitrátás videókat, illetve a 24P támogatással! Tekintsd meg 1080p-s tartalmaidat úgy, mint még soha: ultra éles részletekkel és életszerő látvánnyal!

Blu-ray ISO

Nem kell többé karcolt vagy egyéb módon sérült lemezekkel bajlódni. A film minőségének csökkenése nélkül és az interaktív menü támogatással a Blu-ray összes szolgáltatása élvezhető a fizikai megjelenés hátrányai nélkül.Összetett kodek és fájlformátum támogatás

Közel mindegyik kodeket és fájlformátum támogatja a készülék, így soha nem kell médiatartalmad formátuma miatt aggódni. Csak válaszd ki a fájlt, és játszd le! A fájlformátumok támogatását próbáljuk a lehető legnaprakészebben tartani, az új kodekek a firmware-frissítésekkel érkeznek.

Nyelv és felirat (az Opensubtitles.org támogatásával)

Minthogy a világ minden táján élnek vásárlóink, felismertük a honosítás igényét. A Popcorn Hour C-300 több mint 20 rendszer- és feliratnyelvet támogat. A többnyelvű filminformációk mellett most keresni és letölteni is lehet feliratokat közvetlenül a C-300-zal, a kanapé kényelmének elhagyása nélkül.

NMT-programok

Változtasd Popcorn Hour C-300-od SMB-, NFS- vagy UPNP-szerverré az NMT-programokkal! Oszd meg C-300-adban lévő merevlemezed más kompatibilis készülékekkel! Úgy működik, mint egy NAS, és nem követel meg komplikált telepítést. Csak helyezd be a merevlemezt, és telepítsd az NMT-programokat!

Bit Torrent és Usenet támogatás

Kapcsold ki áramzabáló PC-d, és kezdd meg a letöltést az energiatakarékos Popcorn Hour C-300-zal! Oszd meg a letöltött fájlokat az otthoni hálózaton lévő más készülékekkel, közvetlenül a C-300-ról!

Firmware és közösség

Szoftvermérnökökből és fejlesztőkből álló elkötelezett csapatunk rendszeres firmware-frissítéssel igyekszik megtartani és növelni a készülék értékét. A NetworkedMediaTank.com-on (link: http://www.networkedmediatank.com/) található közösségi fórumunk 70000 szenvedélyes felhasználót gyűjt össze, akik mindig készek segítséget nyújtani az újonnan jövők vagy éppen a tapasztaltabbak számára. Egy Popcorn Hour készülék megvásárlásával nem csak médialejátszót vásárolsz, hanem belépsz egy növekvő közösség is.

CD-másolás

Az Audio CD ripper egy ingyenes alkalmazás, amit az Apps Marketről lehet telepíteni. Segítségével audió cd-t lehet rippelni, akár minőségveszteség nélkül. Az ID3 tagek automatikusan megjelennek internetkapcsolat esetén.

* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! A tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

.