Popcorn Hour

Megjelent a Grooveshark app!

[2013. szeptember 05.]

Megjelent a több, mint 15 millió zenét kínáló Grooveshark szolgáltatás a Popcorn Hour lejátszókon is! Aki még nem ismerné ezt a remek weboldalt, annak röviden bemutatnánk miről is van szó. Számítógépünk webböngészőjében látogassunk el a www.grooveshark.com-ra:

 

A Grooveshark.com az asztali gép webböngészőjében


Regisztráció nélkül is azonnal hallgatható a böngészőnkben számos online adás, különböző kategóriákra bontva. A számos kifejezés nem is igen helytálló, mivel megpróbáltuk megszámolni az „adókat”, de rájöttünk, hogy számtalan van. Ezen programok mögött azonban nem egy adott műfajból válogató szoftver áll, hanem valódi emberek, nevezzük őket DJ-knek. Lehetőségünk van velük chatelni is: gratulálni, vagy éppen számokat ajánlani a figyelmükbe. Egy-egy nekünk tetsző számot elmenthetünk kedvencként is a saját gyűjteményünkbe, és később bármikor újra meghallgathatjuk. Lehetőségünk van azonban dalokra, albumokra, előadókra is rákeresni, ezeket lájkolni, másoknak ajánlani, róluk információkat olvasni, hozzájuk hasonlókat keresni, vagy akár kommentálni őket.

Miközben azonban a webes elérés ingyenes (cserébe a szemünk elé kerülő reklámokért), addig a Popcorn Hour app folyamatos használatához már előfizetésre van szükség – csakúgy, mint a Grooveshark mobil alkalmazásaihoz is. 14 napig vagy maximum 50 zeneszám erejéig kipróbálható azonban a lejátszónkon is a szolgáltatás, és erre biztatunk is mindenkit! Kifejezetten jó minőségben szólalt meg az össze általunk elindított zeneszám a lejátszón és a hifi-rendszerünkön, akár metált, akár klasszikus muzsikát, akár bármi mást választottunk.

 

A Grooveshark app a Popcorn-on

 

Mielőtt a lejátszón elindítanánk a programot, regisztráljunk egy nevet és jelszót a Grooveshark.com weboldalon! Ezen adatokat fogja kérni a lejátszó Apps Market menüjében letöltött alkalmazás is belépéskor.

A Grooveshark-ról a fórumban itt tudunk ezentúl beszélgetni: link...