Popcorn Hour

„Nagyon hamar” itt az új grafikus felület a Popcorn Hour lejátszókhoz!

[2010. április 17.]

Újabb képernyőfotók, és végre egy hosszú videó is napvilágot látott a hónapok óta fejlesztés alatt álló új kezelőfelületről, amely a Popcorn Hour A-200 és C-200 modellekhez készül. Hogy pontosan „hányat kell még aludni” ahhoz, hogy megjelenjen az új felületet használó firmware-frissítés, még nem lehet tudni, de a hivatalos közlemény szerint a nagyon közeli jövő van tervezve.

Végre egy hosszabb, és HD-felbontású videó is megnézhető a YouTube-on, amely működés, böngészés közben mutatja, milyen kezelhetőségre számíthatunk. MP4 formátumban le is tölthetjük a 26,2 MB-os előzetest pld. a Rapidshare oldaláról, de itt a webshopunkban is megnézhető az érintett termékek adatlapján.
Az ígéretek szerint a kezelőfelület által használt borítógrafikákat és egyéb adatokat számítógépes segítség nélkül a Popcorn-ok maguk tölik le internetes adatbázis(ok)ból. Az új kezelőfelület igen jól demonstrálja majd az új Sigma Designs chip erejét, és más lejátszókon eddig nem látott kényelem mellett biztosít impozáns kezelhetőséget.