Popcorn Hour

Ma megjött a jukebox-os firmware az A-200-ra is!

[2010. november 18.]

Mindössze 8 nappal a C-200-as kiadás után, már itt az A-200-ra is a régóta várt jukeboxos, Flash Lite alkalmazásos firmware...

A frissítés internetkapcsolat mellett elvégezhető az A-200 Karbantartás menüjéből, vagy akár egy USB-s lemezről, pendrive-ról is. Ez utóbbihoz a firmware és az NMT-alkalmazások telepítőcsomagja letölthető a Támogatás/NMT A-200 – Hivatalos firmware oldalunkról.

Bár már több hírünkben is linkeltünk videókat a világon jelenleg egyedülálló kezelőfelületről és a flash-es alkalmazásokról, jöjjön itt még néhány jó minőségű hivatalos fotó azoknak, akik még nem látták élőben az új rendszert. A képek az angol nyelvű kezelőfelületről készültek, de a jukebox is használható magyarul természetesen, a a lejátszó menüjében ez a kiválaszott nyelv. Az Apps Market magyarítása véletlenül kimaradt ebből a firmware-ből a következőben ez már javítva lesz.

Filmjeinket böngészhetjük a borítókat megjelenítve (fal nézet):

 

Rövid infó a falnézetben az éppen kiválasztott filmről a távvezérlő INFO gomjábal:

 

ABC-szerint rendezve a falnézet (a fel/le nyilakkal az adott kategórián belül – a képen pld. A–B betűvel kezdődő filmcímek – lépegethetünk):

 

A film részletes információ (rendező, műfaj, szereplők, sztori, fájlformátum, felbontás, felirat és hangsávok, korhatár, értékelés, megjelenés éve, játékidő):

 

Zenei lemezeink is a filmekhez hasonlóan lapozgathatóak:

 

A kiválasztot lemez számlistája, adatai és borítója lejátszás közben:

 

Infó a zenei albumról a falnézetben:

 

Fotóink jukeboxos böngészése és információk a kijelölt képről:

 

A folyamatosan bővülő alkalmazáskínálat – már már a Facebook is felkerült ide:

 

Kategóriák szerint is válogathatunk a telepíthető alkalmazásokból, melyekről infó és screenshot is látható, bemutatva, mire is képes: