Popcorn Hour

Popcorn Hour akció a hivatalos forgalmazóknál!

[2011. február 25.]

Előrendelési akciónk ideje alatt az A-210 most 49 900 Ft-ért kapható, de ha nem tudsz várni rá, raktárról viheted az C-200-at máris, csak 84 900 Ft-ért...

Január végétől február közepéig a kínai újév ünnepe miatt szünetelt a Popcorn Hour készülékek gyártása. Ez, és az A-210 váratlanul nagy sikere vezetett oda, hogy világszerte hiánycikk az kisebbek modell a hivatalos forgalmazóknál. Magyarországra várhatóan március közepén érkezik meg az utánpótlás, addig csak a C-200-at lehet azonnal megvásárolni partnereinknél. Hogy kompenzáljuk a türelmes vevőket, előrendelési akciót hírdetünk az A-210-re, és ez idő alatt jelentősen megkönnyítjük a C-200 megvásárlását is! Amíg meg nem érkezik az A-210, addig 49 900 Ft-ért rendelhető, a C-200 pedig mindössze 84 900 Ft-ért kapható raktárról (vagy legfeljebb 1–2 napos szállítási határidővel, ha valamelyik forgalmazónak éppen elfogyott volna a készlete).

Figyelem! Keresd a Popcorn Hour termékeket a hazai hivatalos forgalmazóknál, és ellenőrizd átvételkor, hogy megkaptad-e a regisztrációs kártyát, amely a fórum és a terméktámogatás használatához szükséges! A kártyát jól őrizd meg (az nem pótolható), és ha eladod egyszer majd a készüléket, az új tulajdonosa is használhatja, azaz átruházható! Kerüld a nem hivatalos Popcorn Hour forrásokat, ha biztos magyar szervizháttérre és vásárlás utáni terméktámogatásra vágysz!