Popcorn Hour

Európai A-400 premier az Audio Video & Multimédia Trend 2012-n

[2012. november 06.]

2012. nov. 10-11-én, a Váci úti WestEnd Hiltonban rendezik az egykor Házimozi és Hifi Show-nak hívott népszerű kiállítást Audio Video & Multimédia Trend 2012 néven. Itt mutatkozik be először nagy közönség előtt a világ legelső fullHD 3D támogatással rendelkező Sigma processzoros médialejátszója.

A világ legtöbbet tudó médialejátszóit gyártó cég legújabb modellje az A-400 a kiállításon mutatkozik be először Magyarországon, de Európában is. Az A-400 forradalmasítja a fullHD-s lejátszók piacát. Bár az összes eddigi Popcorn Hour is a legjobb képminőséget biztosító és legdrágább Sigma Designs médiaprocesszorokat használta, a világelsőként az A-400-ban debütáló SMP8911 nem csak a kétmagos architektúrát, a 800 Mhz-es sebességet és a fullHD 3D-s lejátszást hozza el végre, de az integrált VXP technológia olyan képet garantál, amit eddig csak a több ezer EUR árú külső videóprocesszoroktól láthattunk.

Természetesen a többi Popcorn Hour készülék is jelen lesz, ki lehet majd próbálni mindet, hiszen csak alapos tájékozódás után lehet eldönteni, melyik modell illik az adott háztartásba, hálózati környezetbe.

A magyarországi disztribútor NEON Multimedia Kft. szeretettel vár minden látogatót a budapesti WestEnd Hilton hotel M. szintjén lévő BOARD I. terembe. A helyszínen 3000 Ft-os jegyárból előre regisztráltaknak 40% kedvezmény jár, ezért javasolt regisztrálni AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, ahol minden egyéb információ megtalálható a programokról, kiállítókról.