Popcorn Hour
Popcorn Hour A-500 Pro

A csak a prototípusig jutott A-400 Pro-val ellentétben, az A-500 Pro - bejelentése után 1 évvel - 2016 augusztusára megérkezett a boltokba. Multimédiás lejátszóknál korábban még nem használt referencia osztályú sztereó DAC-ja 32-bites hangfeldolgozásra képes akár 384 kHz-es mintavételezési frekvencia és 127 dB-es dinamikatartomány mellett is. Beépített fejhallgató-kimenetén keresztül erősítő nélkül is élvezhető a páratlan hangzás. De nem csak zenehallgatáshoz kínál high-end minőséget az A-500 Pro, hiszen legújabb 4K-s Sigma Designs processzora az integrált VXP-képjavítással garancia a filmek kompromisszummentes lejátszására is. A megszokott Popcorn Hour NMJ operációs mellett Android 4.4.2-vel is indítható ez a 2 GB RAM-ot használó csúcskészülék a jobb oldalán található boot-választó kapcsolónak köszönhetően, és belső fiókja HDD és SSD meghajtókat itt is egyaránt fogad.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Popcorn Hour A-500

2014-ben az A-410-es modellel a médialejátszók világába is elhozta a Cloud Media az audiophile hangzást, amikor is egy ESS Sabre chipre bízta a digitális zenefájlok analóggá alakítását. Az A-500 ugyanezt (ES9023) a 24-bites DAC-ot kapta meg, és külsőre is azonos elődjével - így belső merevlemezt/SSD-t is képes kezelni. Processzora azonban a legújabb 4K-s, VXP-s, immár 2-magos Sigma Designs SMP8758 CPU, amelyre az A-500 Pro csúcsmodell is épül. Mondhatjuk tehát, hogy az A-410 4K-s újjászületéséről van szó.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Popcorn Hour VTEN

A Popcorn Hour VTEN az A-400-as modell megjelenése óta szerzett tapasztalatok alapján készült felső kategóriás, mégis megfizethető árú médialejátszó, és sok minden másra is használható multimédiás számítógép. A Sigma Designs első 4K-felbontásra és H.265 videótömörítés dekódolásra képes médiaprocesszorára épül, amely természetesen tartalmazza az A-400-ban bemutatkozott, zseniális VXP® képfeldolgozó és -javító áramköröket is. Hasonlóan alapfelszereltsége az NMJ (jukebox), de az NMT-programok is futtathatóak rajta, valamint a Popcorn Hour Apps Market valamennyi alkalmazását is telepíthetjük. Kezelőfelülete, szolgáltatásai teljesen megegyeznek az A-4x0 modelleknél megszokottakkal.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Open Hour Chameleon

Bár külsőre szinte teljesen megegyezik a Popcorn Hour VTEN-nel, az Chameleon teljes más készülék - ahogy már az eltérő márkanév is sejteti. Először a Cloud Media (Syabas) történetében, nem egy médialejátszásra kihegyezett készüléket kínál a gyártó, hanem egy valóban univerzális mini számítógépet. Tartozékként egy Android 4.4.2-es operációs rendszert kapunk SD-kártyán, de már Linux is letölthető hozzá. Mivel ROM-ot nem tartalmaz, tetszés szerint frissíthető, „hekkelhető”, egyetlen mozdulattal (az SD-kártyát és vele az operációs rendszer is cserélve) teljesen másképpen működő számítógéppé alakítható, mindenki saját, személyes beállításait használva. USB-s billentyűzet, egér, gamepad stb. csatlakoztatható hozzá, és mivel nagyon erős hardverre épült, így ideális internetezéshez, játékkonzolként, és 4K-s, 3D-s videókimenete révén médialejátszónak is sokféleképpen használható - ha csak a számtalan androidos alkalmazást tekintjük.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Popcorn Hour kiegészítők

Kiegészítőt keresel? A tartalék távvezérlőtől, vagy a wifi-opciótól kezdve a Popcorn Hour kiegészítők segítségével a készülékek képességei nagy mértékben továbbfejleszthetőek, vagy testreszabhatóak.

» a termékek részletes ismertetése

 
Popcorn Hour A-410 (megszűnt!)

Az A-400-as modell 2014 elején frissített változata. Kétszer több – 1 GB – RAM, külső infra vevő csatlakoztatási lehetőség és csúcsminőségű, márkás sztereó DAC jelentik az újdonságokat. Azok számára, akik zenehallgatásra is médialejátszójukat választják – hiszen a beépített zenei jukebox és a tabletes távvezérlés egyedülálló alapokat kínál ehhez –, az amerikai ESS Technology Sabre ES9023-as prémium digitál-analóg átalakító chipje garantálja gyönyörő hangzást a lejátszó sztereó analóg kimenetein. Minőségi kép- és hanglejátszás egyetlen készüléktől olyan szinten, amely ebben az árkategóriában más gyártótól nem kapható meg – ezt jelenti a Popcorn Hour A-410.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Popcorn Hour A-400 (megszűnt!)

A Popcorn Hour első 3D-s lejátszója kétmagos processzorral, VXP® képfeldolgozással. Mindez a híres HTPC-s készülékházakat gyártó SilverStone® cég által tervezett elegáns fém házba került, amely tökéletes passzív hűtése még 7200-as fordulatszámú belső merevlemez esetében is megfelelő hőelvezetésre képes. Soha nem látott hibátlan kép, stúdióminőségű felskálázás (pl. DVD-k esetében), minden eddiginél kevésbé fárasztó 3D-s kép, szokásos Popcorn Hour funkciók (pl. NMJ). Először az A-széria modelljeinél a merevlemezefiók kihúzható az A-400 jobb oldalán. Újdonság az eSATA-port és az SD-kártyaolvasó is.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Popcorn Hour C-300 (megszűnt!)

Az eddigi csúcsmodell, a C-200 sikerét megismételni hivatott új lejátszó a 2012-es modellévre. Elődjénél gyorsabb processzor, natív gigabites hálózatkezelés és színes előlapi TFT-képernyő jelentik a legfőbb fejlesztéseket. A HBR-200-as kiegészítő a C-300 esetében már alaptartozék, így a 3,5"-es nyitható merevlemezfiók megtartásával lehetőségünk van egy slim méretű optikai meghajtó (CD/DVD/BD) beépítésére is, de természetesen 5,25"-es olvasók is használhatóak, ha nincs szükség a HDD rack-re. Utóbbi esetben belülre egy 2,5"-es merevlemez is beszerelhető. További C-300 különlegesség a beépített infra vevő, amely lehetővé teszi, hogy univerzális távirányítókat is használhassunk a gyári rádiós kontroller mellett. A C-300 már a 2011 őszén megjelent flash-alapú Popcorn Hour kezelőfelülettel és a továbbfejlesztett jukebox-szal (NMJv2) érkezik – szabványos hifi méretben (42,5 cm szélesség).

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 
Popcorn Hour A-300 (megszűnt!)

A rendkívül népszerű A-210-as modell 2011 végén frissített változata. Külsejében csak minimálisan változott (még több szellőzőnyílás), belül viszont több újdonsággal is bír. A megjelenésekor elérhető leggyorsabb Sigma Designs chipre, a 800 Mhz-es SMP8647-re épül, amely már valódi gigabites hálózati sebesség kezelésére is képes. Ha merevlemezt (akár 3 TB méretűt is) telepítünk az A-300 belsejébe, és mint USB-s háttértárat csatlakoztatjuk számítógépünkhöz, immár USB3-as csatlakozás biztosítja a lehető leggyorsabb adatátvitel. Elődjéhez képest nincs különbség a fájlformátum-kompatibilitás terén, az A-300 is képes még teljes értékű Blu-ray lejátszásra is, menüvel, extrákkal együtt. A Popcorn Hour egyedi NMJ jukebox alkalmazása része ezen modell szoftverének is, ráadásul a Popbox V8-cal bemutatkozó új, borítók és filmadatok megjelenítésre, és feliratfájlok online keresésére, letöltésére is képes fájlböngésző is működik az A-300-on.

» a termék részletes ismertetése     » termékek összehasonlítása

 

* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek!

.