Popcorn Hour
A-1x0/B-110 – Grafikus témák, skin-ek
[2009/05/07]

A 2008. május elején megjelent béta firmware óta lehetőségünk van a lejátszó teljes grafikus felületének testre szabására (ha van a lejátszóban merevlemez). Kicserélhetjük a gyárilag kék árnyalatos hátteret, és valamennyi megjelenő ikont, mozgó vagy statikus ábrát, képernyővédő-grafikát, stb.

A saját téma használata:

1. Töltsétek le az eredeti téma könyvtárat innen: Eredeti téma könyvtár

2. Kitömörítés után tetszés szerint módosítsátok a grafikákat, de ne változzon a pixelméret, és a fájltípus, fájlnév, színredszer se (minden RGB). A png-k sok helyen átlátszóak, erre is ügyeljünk!

3. Ha készen vagytok, a teljes _theme_ könyvtárszerkezetet (három alkönyvtár és 4 képernyővédő fájl van benne) másoljátok be a Popcorn merevlemezének Photo folderébe.

4. Újraindítás (pl. Power+Eject), és az új téma betöltődik. Ha valami nem tetszik még rajta, javítsd, majd indítsd újra, hogy aktiválódjon.


Meglévő korlátozások:

I. A képernyővédő képecskék (ssvr1-png....ssvr4.png) fájlméretének kisebbnek kell lennie, mint 20 kbyte (ezt megpróbálják a jövőben majd növelni)

II. Ha nem jó a háttérkép mérete (ha nem az eredetivel pontosan egyezőt teszel vissza), akkor ismétlődve lesz megjelenítve, kitöltve a teljes felületet.

III. A betűszín változtatásán még dolgoznak.


Néhány téma, amiket le tudsz tölteni tőlünk:Ha kitömöríted a .zip fájlokat, a nevükkel megeggyező könyvtárban megtalálod a _theme_ nevű alkönyvtárakat, amiket be tudsz másolni a Popcorn lemezének Photo folderébe. Szívesen fogadunk bárkitől további témákat is, amiket itt közzéteszünk.» vissza a cikklistáhozTerméktámogatás csak a hivatalos forgalmazóktól származó termékekhez jár, kérjük vásárlás előtt ellenőrizze, a kiszemelt üzlet/webshop szerepel-e a Forgalmazók oldalon!