Popcorn Hour
A-2x0 – Hivatalos firmware
[2011/05/27]

Vásárlóink számára elérhetővé tesszük a legutóbbi  firmware-frissítést, de természetesen a készülék maga is képes letölteni és telepíteni ezt a Karbantartás menüben – ha internetes kapcsolattal rendelkezik.

Legfrissebb hivatalos
firmware:


[A-200/A-210 [2011/05/27]

 

A frissítések feltöltése a médialejátszóra:

  • töltsd le a ZIP csomagot (jobb klikk és „mentés másként...")
  • csomagold ki, másold rá egy USB pendrive-ra vagy külső meghajtóra, annak is a gyökerébe, azaz ne tedd semmiféle alkönyvtárba
  • kapcsold be a Popcornt, ha elindult, dugd bele a pendrive-ot
  • ha a Popcorn kiírta hogy „USB drive loaded", válaszd ki azt, válaszd a 4. médiatípus ikont, keresd meg az "usbupdate.html" fájlt, kattints rá az Enter gombbal, kattints a képernyő tetején megjelenő verziószámra (ami egy link valójában), és várj türelemmel, amíg a frissítés végig nem fut, és a Popcorn újra nem indul. A frissítés menetét a lejátszó jelzi Neked százalékos értékkel.

Egyéb tudnivalók:

  • a frissítések szabadon feltölthetőek a lejátszóra, azaz egy újabb után akár a korábbit is visszatöltheted rá

A hivatalos firmware letöltő oldalt itt találod, de ha internet-kapcsolata van a lejátszódnak, a Beállítások > Karbantartás menü alatt online is frissítheted.» vissza a cikklistáhozTerméktámogatás csak a hivatalos forgalmazóktól származó termékekhez jár, kérjük vásárlás előtt ellenőrizze, a kiszemelt üzlet/webshop szerepel-e a Forgalmazók oldalon!