Popcorn Hour
YAMJ jukebox szoftver magyar filmadatokkal
[2010/05/15]

Az egyik legnépszerűbb Jukebox program, a Yet Another MovieJukebox magyar környezetre adaptált változata, az eredeti v1.9-es kiadás alapján. A film angol címét kell tartalmazni a mozi fájl nevének, ez alapján keres a program a nemzetközi adatbázisban (IMDB). Ha ott megtalálta a filmet, a magyar Filmkatalogus.hu oldalon is keresi, és lecseréli a címet és a film részletes leírását a magyar nyelven elérhető változatokra, és már így fog megjelenni az általa készített látványos Jukebox oldalon, amit a tévé képernyőjén láthatunk.

Letölthető: link...

A Java-alapú program gyakollatilag minden platformon futtatható, csak a Sun Java Runtime Environment (JRE) 1.6 szükséges hozzá, illetve a MediaInfo segédprogram saját operációs rendszerünkhöz készült parancssoros, CLI (terminálos) változata:

A MediaInfo mappát a YAMJ könyvtáron belülre másoljuk be!

Részletes telepítési infók magyarul: ITT, illetve angolul ITT.

Indítás előtt a libraries.xml fájlt szerkesszük, állítsuk be benne az elérési útvonalakat a médiafájljainkhoz. (Most csak a Windows hálózaton csatlakoztatott Popcorn Hour belső lemezének video mappáját tartalmazza.) Angol nyelvű leírás erről: http://code.google.com/p/moviejukebox/wiki/LibraryXMLInfo

A programot parancssorból tudjuk futtatni, paraméterek leírása itt: http://code.google.com/p/moviejukebox/wiki/CommandSyntax

A program topikja itt a fórumban: link...

Köszönet a program magyarított változatáért pbando-nak!» vissza a cikklistáhozTerméktámogatás csak a hivatalos forgalmazóktól származó termékekhez jár, kérjük vásárlás előtt ellenőrizze, a kiszemelt üzlet/webshop szerepel-e a Forgalmazók oldalon!