C-200 hálózat megbolondult

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: C-200 hálózat megbolondult

HozzászólásSzerző: Az-X » 2014.12.26. 23:27

Kipróbáltam, így is működik szépen.
Az-X
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2014.04.24. 19:48

Re: C-200 hálózat megbolondult

HozzászólásSzerző: Yoda » 2014.12.26. 10:21

Kösz az infót! Én azt gondolnám, a legideálisabb az lenne, ha mind a NAS, mind a C-200 a switch-be csatlakozna. Esetleg próbáld ki ezt is.
Popcornhour.hu adminisztrátor – Az erő veled van!
Avatar
Yoda
 
Hozzászólások: 4169
Csatlakozott: 2010.04.02. 16:19
Tartózkodási hely: Dagobah bolygó

Re: C-200 hálózat megbolondult

HozzászólásSzerző: Az-X » 2014.12.23. 16:27

További fejlemény: Betettem a NAS elé egy switch-et. Tehát a Linksys router 3-as ethernet portján a C-200, a 2-es portján egy switch, a switch egy másik portján pedig a NAS. Így hibátlanul működik. Ki érti ezt :oops:

Még kiegészítésnek annyi, hogy a routeren DD-WRT firmware van. Nem tudom erre érzékeny e a C-200.
Az-X
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2014.04.24. 19:48

C-200 hálózat megbolondult

HozzászólásSzerző: Az-X » 2014.12.23. 16:16

Üdv!

Egy fura jelenséget produkál a lejátszó. Egész idáig egy IPTV-s szolgáltatásom volt a Telekomnál, amivel mindig csak a gond volt. Lemondtam, becsomagoltam a hozzá adott ZTE routert, visszatettem a korábbi Linksys WRT610N-esemet. A C-200 lát mindent, böngészi a NAS (NFS) mappa rendszerét, de bármire rányomok, "couldn't play" :( 3 napja ezzel szívok, gondoltam egyet visszatettem a régi ZTE routert. Ezzel tökéletesen működik. Akkor ez most mifene? A laptopok, telefonok, tabletek... mind tökéletesen működnek a Linksys-szel. Nincs ötletem, de sajnos a ZTE-t vissza kell adnom a Telekomnak. Valakinek volna ötlete?
Az-X
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2014.04.24. 19:48


Vissza: Hardver, telepítés, frissítés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron