A-400 aktuális firmware-hibák, béta firmware

A-400 aktuális firmware-hibák, béta firmware

HozzászólásSzerző: admin » 2012.11.18. 23:30

Ebben a topikban volt nyomon követhető az A-400 szoftverének fejlesztése, itt lehetett letölteni a nem publikus firmware-eket. Miután minden számottevő hiba ki lett javítva, ezt a topikot lezártuk, már nem frissítjük.

Érdekességek:
– Készítettünk egy leírást azoknak, akik SACD iso fájlokkal rendelkeznek, hogy kimenthessék ezekből DSF – az A-400 számára lejátszható – formátumban a nagy felbontású DSD zenéket: link... Az 2014. január 22-én megjelent hivatalos firmware óta azonban már a teljes ISO is lejátszható, ha nem csak 1–1 zeneszámra lenne szükségünk, akkor nem kell kiszedni belőle semmit. FIGYELEM: csak kétcsatornás zeneszámokat tartalmazó ISO játszható le!
– Javasoljuk az 1080p/24 Hz videókimenet használatát, természetesen PAL/NTSC/24 automatikus képfrekvencia-váltással!
– Hálózati problémád van az A-400-zal? Próbáld ki az Advanced Network Setup alkalmazás különböző beállításait!
– Ha nézhetetlennek tűnik a 3D-s kép, cseréljük fel a két szemnek szánt képkockákat, mert bizonyos filmeknél nem a bal szemnek való érkezik először a fájlból. Lejátszás közben a SETUP gombot megnyomva, majd a videó menüt választva az első opciónál tehetjük ezt meg bármikor, de az április 30-án megjelent firmware óta a távvezérlő ANGLE gombja is váltja a két képet.
– BD ISO, vagy BDMV foldert tartalmazó mappa nevébe a „3DRL” szöveget írva a név végére, automatikusan a jobb szem képe lesz előbb a lejátszás indításakor (pl. The Hobbit.3DRL.iso)
– Side-by-side és top-bottom filmek lejátszhatóak 2D-s tévén, az A-400 eldobja az egyik szem képét automatikusan detektálva, hogy ilyen 3D-ről van szó. Ha mégsem ismeri fel, hogy 3D-s a fájl, akkor az ITT leírtak alapján elnevezve már minden film jól működik 2D-ben is.
– Max. 16 darab USB/eSATA külső meghajtó csatlakoztatható egyszerre (pl. USB hubbal).
– FTP-n keresztül gigabites hálózaton (két switch-en keresztül) 43,6 Mbyte/sec sebességgel tudtunk olvasni a belső lemezről (Mac OS X Finder-ben). SMB-n kb. 35 MByte/sec ugyanez.
– BD ISO vagy BD mappa mellé helyezett külső (srt) feliratfálj is megjeleníthető.
– 3D BD lejátszás már nem csak ISO fájlból megy, elindítható bármilyen .ssif fájl is.
– Saját tesztünk az A-400-on futó Transmission torrentkilensről: 1. rész, 2. rész.
PopcornHour.hu
Avatar
admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2010.04.02. 07:23

Vissza: A-400

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron