Online rádiók:
Ha az említett appot ( NA Remote) félretéve, csak .pls fájlt ( amit a
http://streamstat.hu/ oldalról töltök le) indítok a m.playeren saját menűjéből amit előtte felmásoltam a merev lemezre , bizonyos rádió adók indításakor:
" Problémám az hogy bizonyos rádió adók indításakor, egyből REBOOT (újraindulás) al válaszol a VTEN "
Így nekem a lejátszó lett gyanús, hogy abban van a hiba. azért is gyanakszom rá, mivel RC3-ban ( firmware) még jó volt, RC4-ben egyáltalán nem működött, RC5-ben félig meddig. (sok REBOOT-tal)
Ha meg vissza térünk a nevezett "NA Remote" programra, és azzal indítom "egyes" kedvenc adóimat érdekes módon hogy ugyan azok a rádió állomások okoznak ÚJRAINDULÁST.
A másik téma a DLNA:
Okos telefonom(s4) minden hangját szerettem volna tükrözni a VTEN DLNA portjára.
(természetesen rootolt telefon kell hozzá) Egyébként remek programok vannak e célra, melyeket teszteltem smart tvn, asztali pcn, tábla gépen amik, jól és max. 1-2 másodperces csúszással jelenítették meg a teló hangját. De a Popcornal akadtak gondok, melyeket lentebb részleteztem.
Még azt is szerettem volna hogy az asztali pc-mről A Win. Media Player vagy a Samsung Allshare-ön keresztül indított filmek, zenék, szintén a DLNA segítségével a VTEN-en induljanak mint külső megjelenítő. De ez nem jött össze mert az említett programok, nem látják a Playert: " nincs csatlakoztatott eszköz " holott az asztali gép/hálózat / médiaeszközök / (közt szerepel) a Popcorn: " PCH-VTEN: Upnp AV Server "
Arra a következtetésre jutottam, hogy a VTEN gyönge a DLNA képességekben, legalábbis a mostani szoftver szinten.
De Lehet én tévedek! ?
Egyébként Köszönöm a választ.