Yoda írta:Amilyen nyelven szeretnéd. Beállíthatod.
Köszönöm!
Yoda írta:Amilyen nyelven szeretnéd. Beállíthatod.
Yoda írta:repro írta:...Amit a v-8 tud borítókép, meg metaadat keresésben, azt sehogy nem lehet a-110-en megoldani?
Az A-110 nem fog szkennelni, de a számítógépeddel tudsz rá jukeboxot generálni, ami pl. A YAMJ programmal megjeleníthető.
repro írta:...Amit a v-8 tud borítókép, meg metaadat keresésben, azt sehogy nem lehet a-110-en megoldani?
Yoda írta:repro írta:...nekem az eladó azt mondta, hogy a v-8 tudja a filmborítót, valamint a metaadatokat.
Igaza van, de az NEM a jukebox. Nézd meg a linkelt videókat az előző posztomban, és érteni fogod!
Yoda írta:repro írta:...nekem az eladó azt mondta, hogy a v-8 tudja a filmborítót, valamint a metaadatokat.
Igaza van, de az NEM a jukebox. Nézd meg a linkelt videókat az előző posztomban, és érteni fogod!
repro írta:...nekem az eladó azt mondta, hogy a v-8 tudja a filmborítót, valamint a metaadatokat.
Yoda írta:repro írta:...Adnál sürgős segítséget?
Mihez?
Nincs jukebox a Popboxban. Ennyit tud: YouTube video Ez azért nem az, mint a jukbox az A/C-200-asokban, vagy főleg nem mint az A/C-300, A-4x0 modelleken, amelyekhez még mobil távvezérlés is van. Illetve ha feliratos filmeket gyakran nézel, akkor abban a Popbox nem tökéletes.
repro írta:...Adnál sürgős segítséget?
Yoda írta:repro írta:...Most akarok vásárolni egyet az A-110 helyett, mert abba van beépített Yukebox.
Azért ha megteheted, inkább A-200-at vagy 300-at vegyél!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég