Szabályok - olvasd el, ha új látogató vagy!

Olvasd el, milyen módon írhatsz hozzászólást Te is a vásárlók számára fenntartott topikokba, ill. milyen szabályokat kell betartania minden hozzászólónak!

Szabályok - olvasd el, ha új látogató vagy!

HozzászólásSzerző: admin » 2010.04.02. 16:05

A Fórum elsődleges célja a Popcorn Hour termékeket vásárlók támogatása.

A regisztráció elvégzésével a felhasználó egyben elfogadja a Popcornhour.hu honlap Fórumára érvényes szabályokat.

A Fórum elérése (olvasásra és írásra is) csak regisztrált felhasználók részére lehetséges, bejelentkezés után (lásd a Hozzászólások írása szabályokat...) lehetséges, kivéve a "Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!" topikot, ahol természetesen normál fórum-regisztráció után feltehetőek kérdések, amelyek moderálás (azaz jóváhagyás) után jelenhetnek meg.

A Popcornhour.hu üzemeltetője (továbbiakban Tulajdonos) fenntartja a jogot a Fórum működését érintő szabályok módosítására.

Regisztráció

A Fórumot csak regisztrált felhasználók olvashatják és írhatnak oda hozzászólást. A regisztráció díjmentes, de működő e-mail cím szükséges hozzá, ugyanis az oda küldött elektronikus levél segítségével aktiválható a tagság.

A regisztráció során a weboldalon megjelenő felhasználói (login) név szabadon választható, az alábbi feltételek figyelembevételével.

Nem választhatóak:

 • a Popcornhour.hu üzemeltetőinek nevei, funkciói vagy ezekkel összetéveszthető nevek
 • a Popcornhour.hu által forgalmazott termékek gyártóinak, a készülékek típusainak nevei
 • bármilyen, a Popcornhour.hu kereskedelmi tevékenységének megzavarására, a látogatók megtévesztésre alkalmas nevek

A Popcorhour.hu üzemeltetőinek nevei, funkciói vagy ezekkel összetéveszthető nevek, illetve a Csillagok Háborúja (Star Wars) regény szereplőinek nevei nem választhatóak nicknévnek, ezek az adminisztrátorok számára vannak fenntartva.

A Popcorhour.hu fenntartja a jogot, hogy az üzleti érdekeit sértő login nevet választó felhasználót felkérje a név módosítására, ill. ennek nem teljesítése esetén azt megváltoztassa.

Hozzászólások írása

Hozzászólást csak regisztrált felhasználó írhat, személyes azonosítással (bejelentkező név és jelszó megadása után).

Az alábbi szabályok érvényesek a hozzászólások írására:

 • „A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével.” (1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1))
 • A törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólások beküldése tilos.
 • Tilos a Fórum működését technikai vagy bármi más módon akadályozni, lassítani, tartalmának megváltoztatását megpróbálni, valamint más felhasználók adataival visszaélni, illetve erre szándékosan próbát tenni.
 • Tilos egyszerre több néven beírni, illetve más felhasználó login adatait alkalmazva annak nevében belépni, adatokat megváltoztatni, hozzászólást beküldeni.
 • Tilos hirdetni, reklámozni terméket vagy szolgáltatást a Fórumban.
 • Tilos a Popcorhour.hu üzleti érdekeit sértő hozzászólást beküldeni.
 • Tilos bármiféle gyűjtésre (pénz- vagy egyéb árucikk gyűjtésére) vagy annak koordinálására felhasználni a Fórumot.
 • A hozzászóló automatikusan feljogosítja a Popcorhour.hu-t, hogy a Fórumban megjelenő hozzászólása felett szabadon rendelkezhet, és külön értesítés vagy engedély nélkül is felhasználhatja azt a Popcornhour.hu honlappal kapcsolatos anyagaiban, függetlenül a megjelenítés helyére, idejére illetve technikájára.

Moderálás

Azok a hozzászólások, amelyek a szabályoknak nem megfelelőek, részben vagy teljes egészükben minden előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhetnek.

A szabályoknak vétő felhasználó kirívó esetben, vagy visszatérő szabálytalanság okán kitiltható, vagy durva esetben ellene akár jogi lépések is tehetők.

A Tulajdonos fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, de zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal zavarja a Fórum látogatóit.

Felelősség kizárása

A Tulajdonos elhatárolja magát a hozzászólások tartalmától, felelősséget nem vállal a Fórumban megjelenő információkért, az azok által esetleg okozott közvetlen vagy közvetett kárért.

A Fórum tartalma a regisztrált felhasználók beírása alapján változik, a Tulajdonos nem ellenőrzi rendszeresen a megjelenő szövegek tartalmát. A problémás hozzászólásokat bejelentés alapján a szerkesztőség igyekszik haladéktalanul megvizsgálni és ennek függvényében élni a moderálás lehetőségével.
PopcornHour.hu
Avatar
admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2010.04.02. 07:23

Vissza: Szabályok a fórum használatával kapcsolatban

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron