Popcorn Hour

Rendelhetőek az A-500-as modellek a hazai forgalmazóknál!

[2016. július 29.]

Most, hogy várhatóan mindössze 2 hetes távolságra vagyunk attól, hogy megérkezzen hozzánk az első A-500 és A-500 Pro szállítmány, forgalmazóink kínálatában is mától várható a megjelenésük, előrendelhetővé válnak.

Az A-500 Pro-t közel 1 évvel ezelőtt jelentette be a Cloud Media, de úgy tűnik, a jó munkához valóban idő kellett :) Az A-500-ról (amely gyakorlatilag az A-410-et váltja) EZEN hírünkben írtunk 3 hónappal ezelőtt. Mindkét újdonság a sztereó zenehallgatás terén tűnik ki a konkurensek közül, hiszen 24 illetve 32-bites ESS Sabre DAC végzi a digitális adatok analóggá való alakítását, és ezt lényegesen jobban teszi mindkettő, mint a legtöbb házimozi-erősítő. Mindkét 500-as modell a legújabb VXP-s Sigma Designs médiaprocesszort használja, így a videólejátszás terén nincs különbség közöttük, az A-500 Pro azonban elindítható az előre telepített Android 4.4.2-es operációs rendszerrel is, nem csak a linux alapú Popcorn Hour NMJ-rendszerrel, így asztali számítógépként is használható.

 

 

Kapcsolódó mai hír, hogy a VTEN-hez és az A-500-hoz is megjelent az azonos újdonságokat tartalmazó következő béta firmware, illetve a legutolsó hivatalos verzióikkal azonos képeségű A-500 Pro frissítés is. részletek a fórumban!