Popcorn Hour

Májusi Popcorn Hour akciók!

[2017. április 28.]

Senki nem gondolhatja – sajnos? – komolyan, hogy itt a nyár, és mostantól hónapokig nincs jobb szórakozás annál, amit a szabadban lehet művelni. Bizonyosan jó fog jönni egy profi médialejátszó azokon a napokon, amikor esik az eső vagy csak már fáradtak vagyunk máshoz, mint elfeküdni a TV/projektor előtt. A Popcorn Hour Sigma Designs processzoros lejátszói a VXP-képjavításnak is nagyságrendekkel jobb képet produkálnak, mint a számítógépek, tabletek, okostévék beépített videókártyája vagy akár a Realtek és egyéb olcsóbb processzoros hardveres médialejátszók. Ha pedig a házimozi mellett a minőségi sztereó zenelejátszásra is ideális készüléket szeretnénk, az A-500 és A-500 Pro ESS Sabre DAC-jai akár az audiophile szintig biztosítják ezt.

Május 1 és 31 között most minden modellhez akciós áron lehet hozzájutni forgalmazóinknál:

  • Popcorn Hour VTEN: 64 900 Ft helyett 54 900 Ft-ért
  • Popcorn Hour A-500: 104 900 Ft helyett 94 900 Ft-ért
  • Popcorn Hour A-500 Pro: 229 900 Ft helyett 199 900 Ft-ért

Akik nem ismerik még a Popcorn Hour lejátszókat, a firmware-frissítések oldalán ITT érdemes szétnézni a legújabb funkciók és fejlesztések miatt. Az oldal alapján azt is érdemes felismerni, hogy semmilyen más médialejátszóra nem jelennek meg ilyen sűrűn frissítések, és semmi máshoz nem érkezett még ennyi új funkció a piacra dobásuk óta, mint a Popcornokra, jóval értékesebbé téve a terméket ahhoz képest, mint amikor megvásároltuk őket.

Mivel csak az aktuálisan raktáron lévő termékekre tudjuk a fenti árakat biztosítani, így nem garantált, hogy az akció május 31-ig érvényes lesz. Ahogy szokták ilyen esetben, nekünk is hozzá kell tennünk, hogy az akció max. a készlet erejéig érvényes, de legfeljebb május 31-ig.