Breaking News

 Biztonságot nyújtó ékszertartó állvány

Mi, nők imádjuk az különböző ékszereket, bizsukat, s bizony nem nehéz belőlük nagyobb mennyiséget felhalmozni. Annak érdekében, hogy a felhalmozott ékszereink sok időn át megőrizzék szépségüket vigyáznunk is kell rájuk, ezért nem mindegy hol tároljuk, hogyan viseljük, milyen külső hatásnak tesszük ki.
Ügyeljünk arra, hogy más ékszerekkel, kiegészítőkkel, például óra, karkötő, történő együtt viselés karcolást, kopást vagy más károsodást okozhat ékszerben, sőt a rendeltetésszerű használat esetén is az egymással érintkező felületeken kopás alakulhat ki. Arra is figyeljünk, hogy fürdés, zuhanyzás, strandolás, gyógyvízben történő fürdés, iszapkezelés esetén vegyük le az ékszereket, mert a vízben, illetve az alkalmazott testápoló és tisztító szerekben előforduló összetevők az ékszer elszíneződését, bemattulását okozhatják. A kénes gyógyvíz különösen káros az ezüst ékszerekre, annak befeketedését okozza. Hasonlóan a háztartási vegyszerek és egyéb vegyi anyagok is károsíthatják az ékszert,

mattulást, felületi sérülést, elszíneződést, kövek kiesését okozhatják. Az ékszerek tárolásának legjobb megoldása az ékszertartó állvány. Az ékszertartó állvány ugyanis lehetővé teszi, hogy szépen egyenként legyenek elhelyezve, vagyis az ömlesztési tárolás lehetősége teljesen elkerülhető. Nem is ajánlott több ékszert egy ékszertárolóban tárolni, mert felületük összeérve sérülhet, karcolódhat, és összegubancolódhatnak. Az ékszertartó állványalkalmas a nyakláncok, karkötők, sőt még egyes fülbevalók tárolására is, általa biztonságban tudhatjuk ékszereinket.