Breaking News

Az autószőnyegek a praktikum és az esztétika tökéletes kombinációja

Funkcionális szempontból az autószőnyegek megvédik az autó padlóját minden szennyeződéstől, amit a lábunkkal bejuttatunk az autóba, víz, por, sár, a reggeli, vagy a vezetés közbeni nasi morzsáiról nem is beszélve.

Innen érdemes autószőnyeget válogatni:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/meretpontos-gumiszonyegek

Egyáltalán nem egyszerű az autót mindig tisztán tartani, különösen, ha gyakran használjuk, és ha csemetéink is szeretnek az autóban enni.

Egyszóval autószőnyeg mindenféleképpen kell!

Amellett, hogy az autószőnyegek hozzájárulnak az autó belső terének megőrzéséhez, választásunk ne legyen pusztán esztétikai szempontú. A különböző anyagbók gyártott autószőnyegek közül választhatunk, így biztosan megtaláljuk az elvárásainknak megfelelőt.

Számos autószőnyeget kínálnak a webáruházak stílus és a dizájn tekintetében.

Textil autószőnyegek

A textil autószőnyegek a legnépszerűbbek, de nem túl ellenállóak, különösen a vékonyabbak. Viszonylag gyakran kell cserélni, mert aránylag gyorsan elhasználódnak. Viszont a jó minőségű vastag anyagból készült gumírozott aljú textil autószőnyeg használatának egyetlen hátránya, hogy idővel felhalmozódik rajta a szennyeződés, amit már nem lehet letisztítani. Ha azonban gyakran porszívózzukés elkerüljük, hogy állandóan nedvesedjenek, hosszabb ideig tarthatjuk jó állapotban.

Gumi autószőnyegek

A gumi autószőnyegek kevésbé elegánsak, de minden bizonnyal tovább tartanak, mint a textil autószőnyegek. A jó minőségű gumi autószőnyegek erős és nagy teherbírású gumiból készülnek. A gumi tulajdonságainak köszönhetően szívósak és tartósak is. Ellenállnak a vegyszereknek és a nedvességnek is. Legnagyobb előnyük a textil autószőnyegekkel szemben, hogy könnyen karbantarthatók és tisztíthatók.

Univerzális, vagy méretpontos autószőnyeg

Egy másik dolog, amit el kell dönteni, mielőtt autószőnyeget választanánk, hogy méretpontos, vagy univerzális autószőnyeget szeretnénk vásárolni.