Breaking News

napvitorla

Mire szolgál a napvitorla?

A hideg téli hónapokat követően, valamint, a kimondottan hűvös tavasz után jó eséllyel páros lábbal rúgja majd ránk a nyár az ajtót. Az elmúlt évek tendenciái szerint elég melegnek ígérkezik az idei év is, amire jobb időben felkészülni. A napvitorla beszerzésével sok előnyre tehetünk szert.

Ha éppen nincs még kész a pontos terv a pergola elkészítésére, vagy azt túl költségesnek tartjuk, akkor bátran befektethetünk a strapabíró szövetekbe, amik kifeszítve a terasz felett kiváló szolgálatot tesznek. A gyártók mindent elkövettek azért, hogy a napvitorla tartósságával belopja magát a vásárlók szívébe. A megközelítőleg 90 %-os árnyékoló képesség a sűrű szövésű poliészter anyagból ered. Az UV védettségnek hála a gyakori napsütés sem roncsolja az összetételt. Még vízlepergető hatása is van, ezért fontos úgy kifeszítve legyen a napvitorla, hogy tudjon lecsorogni róla az eső. Több célúan lehet tehát hasznosítani, csak némi kreativitás kell hozzá.

A kifeszítést a megerősített szél és az itt elhelyezett acél gyűrűk segítik. Nincs más teendő, mint figyelembe venni a napvitorla méretét, majd megtalálni azokat a pontokat, mikhez a rögzítés elvégezhető stabilan. Választható 3×3, 3.6×3.6 és 5x5m-es kivitel egyaránt. A kellemesen simogató napsugarak jó élményt nyújtanak, de amikor már perzsel a hőség az az egészre sincs semmilyen jó hatással. Előzzük meg egyszerűen az ebből származó problémákat a napvitorla használatával, miközben élvezhetjük a természet nyújtotta friss levegőt. Az egyedi megjelenésnek hála, még az otthonunk fényét is növeli a jelenléte.